Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Vizsgaelnöki pályázati felhívás

A közbeszerzési referens szakképesítés tekintetében érdekeltek szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Miniszter és a Közbeszerzések Tanácsának Elnöke nyilvános pályázati felhívást hirdet az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre, a névjegyzékbe vétel meghosszabbítására, illetve a jogosultság módosítására, kiegészítésére a közbeszerzési referens szakképesítés vonatkozásában.
A közbeszerzési referens szakképesítés tekintetében érdekeltek szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Miniszter és a Közbeszerzések Tanácsának Elnöke nyilvános pályázati felhívást hirdet az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre, a névjegyzékbe vétel meghosszabbítására, illetve a jogosultság módosítására, kiegészítésére a közbeszerzési referens szakképesítés vonatkozásában. A pályázatok folyamatosan benyújthatók, azonban a júliusi bírálat során csak a 2011. június 20-áig beérkezett pályázatok kerülnek elbírálásra. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a pályázati felhívással összefüggésben Elnöki tájékoztató is közzétételre került. A pályázati felhívás letölthető a Közbeszerzések Tanácsa honlapjának, www.kozbeszerzes.hu Közbeszerzési oktatás/Közbeszerzési referens szakképesítéshez kapcsolódó információk menüpontjából.