Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Publikus Core

[Archív] Az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatósága konzultációt tart a közösségi zöld közbeszerzési követelményrendszer bővítésére vonatkozóan

Az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatósága az Európai Unió zöld közbeszerzési követelményrendszerének két új termékcsoporttal történő bővítése tekintetében konzultációt tart. A konzultáció keretében a belső világítások és az egészségügyi és háztartási papírtermékekre vonatkozó új követelmények kialakítása céljából elkészült dokumentumtervezetekre lehet észrevételeket tenni.
Az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatósága az Európai Unió zöld közbeszerzési követelményrendszerének két új termékcsoporttal történő bővítése tekintetében konzultációt tart. A konzultáció keretében a belső világítások és az egészségügyi és háztartási papírtermékekre vonatkozó új követelmények kialakítása céljából elkészült dokumentumtervezetekre lehet észrevételeket tenni. Az észrevételeket 2011. július 15.-éig lehet megtenni. A részletes információk a konzultációval kapcsolatos hivatalos honlapon megtalálhatóak: http://ec.europa.eu/environment/consultations/gpp_en.htm .