Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Mintafeladatok közbeszerzési referens szakképesítés szakmai vizsgájához

A közbeszerzési referens-képzésben résztvevők és az oktató intézmények szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a szakmai vizsgára történő felkészülés megkönnyítése érdekében a Tanács honlapján korábbi vizsgákon használt vizsga-feladatsorok és megoldások kerültek elhelyezésre. A mintafeladatokból a vizsgázók és az oktatók egyaránt megismerhetik a feladatok elkészítése és az értékelés során jelenleg érvényesülő alapelveket.
A közbeszerzési referens-képzésben résztvevők és az oktató intézmények szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a szakmai vizsgára történő felkészülés megkönnyítése érdekében a Tanács honlapján korábbi vizsgákon használt vizsga-feladatsorok és megoldások kerültek elhelyezésre. A mintafeladatokból a vizsgázók és az oktatók egyaránt megismerhetik a feladatok elkészítése és az értékelés során jelenleg érvényesülő alapelveket. A mintafeladatok és megoldások elérhetők és ingyenesen letölthetők a www.kozbeszerzes.hu/ Közbeszerzési oktatás/ A közbeszerzési referens-képzéshez kapcsolódó információk menüpont alatt.