Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Tanácsadók továbbképzése

Honlapunkon a Közbeszerzési oktatás címszó alatt a Közbeszerzési tárgyú képzést folytató intézmények körében a közbeszerzési referens-képzések és egyéb oktatások mellett immár a hivatalos közbeszerzési tanácsadók továbbképzésének lehetőségeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők. Az első ilyen jellegű – 2008. januárjától júniusáig tartó – képzést a CEU (Közép-európai Egyetem) Üzleti Iskolája jelentette be.
A közbeszerzésekben résztvevők szíves figyelmébe ajánljuk, hogy honlapunkon a Közbeszerzési oktatás címszó alatt a Közbeszerzési tárgyú képzést folytató intézmények körében a közbeszerzési referens-képzések és egyéb oktatások mellett immár a hivatalos közbeszerzési tanácsadók továbbképzésének lehetőségeiről is tájékozódhatnak. Az első ilyen jellegű – 2008. januárjától júniusáig tartó – képzést a CEU (Közép-európai Egyetem) Üzleti Iskolája jelentette be. A fenti – illetve az egyéb képzésekről szóló – tájékoztatást megtekinthetik a Közbeszerzési oktatás/Közbeszerzési tárgyú oktatást végző intézmények névsora menüben az Egyéb közbeszerzési tárgyú képzéseket folytató intézmények között.