Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Módosultak a hivatalos közbeszerzési tanácsadók bevonásának szabályai

A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 2010. szeptember 15-én hatályba lépett módosítása érinti a hivatalos közbeszerzési tanácsadók bevonásának szabályait, mellyel összefüggésben a Közbeszerzések Tanácsának Elnöke Tájékoztatót bocsátott ki.
A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 2010. szeptember 15-én hatályba lépett módosítása érinti a hivatalos közbeszerzési tanácsadók bevonásának szabályait, mellyel összefüggésben a Közbeszerzések Tanácsának Elnöke Tájékoztatót bocsátott ki. A módosító rendelkezésekre tekintettel felülvizsgálatra és aktualizálásra kerültek a hivatalos közbeszerzési tanácsadói jogintézményhez kapcsolódóan a Közbeszerzések Tanácsa honlapján közzétett tájékoztatók, közlemény és kérelem-minták. Az elnöki tájékoztató a Közbeszerzések Tanácsa honlapján, a www.kozbeszerzes.hu/ Jogalkalmazást elősegítő anyagok/ Elnöki tájékoztatók menüpontból és innen is elérhető, a módosított tájékoztató anyagok pedig a Jegyzékek és kapcsolódó dokumentumok/Hivatalos közbeszerzési tanácsadók menüpontból.