Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] EHR szabályrendszerével kapcsolatos hibák kezelése

Az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer új, kitöltéstámogató és űrlapellenőrző funkciójával kapcsolatos jelzések vizsgálata, és a hibák javítása folyamatban van. A z akadályt jelentő hibák javítása megtörtént.
Tisztelt EHR Felhasználók! Az elmúlt napokban számos észrevételt, hibajelzést kaptunk Ügyfeleinktől az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer új, kitöltéstámogató és űrlapellenőrző funkciójával kapcsolatban. A jelzett problémákat figyelembevéve az EHR-ben definiált szabályrendszer felülvizsgálálata folyamatban van, a jelentősebb, akadályt jelentő hibák javítása megtörtént, a kisebb (pl. az ellenőrző funkció pontatlan üzenetéből adódó tévedés) problémák kezelésén kollégáink dolgoznak. A jelzéseket továbbra is figyelemmel kísérjük, az e területen hozzánk eljuttatott észrevételeiket továbbra is megvizsgáljuk és a hibákat javítjuk. Természetesen a problémákra egyesével is próbálunk reagálni, azonban - tekintettel a megkeresések magas számára - előfordulhat, hogy nem minden levélre jeleztünk vissza, annak ellenére, hogy az adott hiba kijavítása megtörtént. Több alkalommal találkoztunk azzal az esettel, hogy a hirdetmények kitöltésének befejezésekor azt nem sikerül elküldeni, mert újra az utolsó oldal jelenik meg, változatlan tartalommal, és látható esemény nélkül. Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az űrlap ellenőrzésének az eredménye egy felugró ablakban jelenik meg. Az EHR alkalmazás felugró ablakait minden esetben engedélyezni szükséges a kliensek böngészőjében, továbbá az alkalmazott megoldás jelenleg IE böngészőre lett optimalizálva, ezért javasoljuk az optimalizált böngésző használatát. Az esetlegesen felmerült kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, szíves megértésüket és észrevételeiket köszönjük.