Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Megszűnik az átláthatósági biztosi jogintézmény

A Kormány 215/2010. (VII. 9.) Korm. rendelete 2010. július 10-ével hatályon kívül helyezte az átláthatósági megállapodás és átláthatósági biztosi nyilvántartás részletszabályait tartalmazó 113/2010. (IV. 13.) Korm. rendeletet. A Közbeszerzések Tanácsának Elnöke Tájékoztatót bocsátott ki a hivatkozott Korm. rendelet hatályon kívül helyezésével kapcsolatos tudnivalókról.
A Kormány 215/2010. (VII. 9.) Korm. rendelete 2010. július 10-ével hatályon kívül helyezte az átláthatósági megállapodás és átláthatósági biztosi nyilvántartás részletszabályait tartalmazó 113/2010. (IV. 13.) Korm. rendeletet. A Közbeszerzések Tanácsának Elnöke Tájékoztatót bocsátott ki a hivatkozott Korm. rendelet hatályon kívül helyezésével kapcsolatos tudnivalókról. Az elnöki tájékoztató a Közbeszerzések Tanácsa honlapján (www.kozbeszerzes.hu/ Jogalkalmazást elősegítő anyagok/ Elnöki tájékoztatók) és innen is elérhető.