Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Közbeszerzési referens szakképesítéshez kapcsolódó változások

Módosultak a közbeszerzési referens szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményei és szóbeli tételsorai, továbbá elérhetőek a referens-képzéshez használható segédanyagok.
Módosultak a közbeszerzési referens szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményei és szóbeli tételsorai, továbbá elérhetőek a referens-képzéshez használható segédanyagok. A közbeszerzési referens-képzések folytatására jogosult intézmények és e képzések iránt érdeklődők szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Közbeszerzések Tanácsának elnöke Tájékoztatót bocsátott ki a közbeszerzési referens szakképesítést tekintetében kihirdetésre került módosított szakmai és vizsgakövetelményekről, továbbá a szóbeli tételsorok módosításáról. A kapcsolódó elnöki tájékoztató a Közbeszerzések Tanácsa honlapján (www.kozbeszerzes.hu/ Jogalkalmazást elősegítő anyagok/ Elnöki tájékoztatók) és innen is elérhető. Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket arról, hogy a Tanács honlapján elhelyezésre került a közbeszerzési referens szakképesítés szvk.-jára épülő, a Tanács által készíttetett Jogi ismeretek és a Pénzügyi ismeretek segédanyag. A segédanyagok elérhetők és ingyenesen letölthetők a www.kozbeszerzes.hu/ Közbeszerzési oktatás/ A közbeszerzési referens-képzéshez kapcsolódó segédanyagok menüpont alatt.