Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Tanács törvénymódosítási javaslatai és kérdőíve

A Közbeszerzések Tanácsa összeállította koncepcionális és a sürgős intézkedést igénylő jogalkalmazási problémák kezelését szolgáló javaslatait, továbbá a közbeszerzők véleményének megismerését célzó kérdőívét. Az anyagok honlapunkon elérhetőek a Jogalkalmazást elősegítő anyagok menüpont A Tanács jogszabály-módosítási javaslatai almenüpontjából.
A Közbeszerzések Tanácsa összeállította koncepcionális és a sürgős intézkedést igénylő jogalkalmazási problémák kezelését szolgáló javaslatait, továbbá a közbeszerzők véleményének megismerését célzó kérdőívét. Az anyagok honlapunkon elérhetőek a Jogalkalmazást elősegítő anyagok menüpont A Tanács jogszabály-módosítási javaslatai almenüpontjából. Kérjük az ajánlatkérőket, ajánlattevőket, közbeszerzési szakembereket és egyéb érdekelteket, hogy segítsék a Tanács munkáját a kérdőív kitöltésével! A kitöltött kérdőíveket elektronikusan várjuk a titkarsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu email címen vagy a 06-1-336-7723-as fax-számon 2010. június 21-éig.