Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Indul a műhelymunka

A Közbeszerzések Tanácsa a közbeszerzések hatékonyabbá, egyszerűbbé és tisztábbá tétele érdekében 2010. május 3-án közzétett felhívásával meghirdetett műhelymunkára a 2010. május 21-ei határidőig összesen 60 szervezet 105 képviselője jelentkezett. Köszönjük a nagyszámú jelentkezést és várjuk a módosító javaslatokat.
A Közbeszerzések Tanácsa a közbeszerzések hatékonyabbá, egyszerűbbé és tisztábbá tétele érdekében 2010. május 3-án közzétett felhívásával meghirdetett műhelymunkára a 2010. május 21-i határidőig összesen 60 szervezet 105 képviselője jelentkezett. Köszönjük a nagyszámú jelentkezést és várjuk a módosító javaslatokat. A Kbt. megújítását célzó koncepcionális és részletes módosítási javaslatok beérkezésének meghosszabbított határideje 2010. június 11-e. Az első műhelymunka-találkozó időpontja 2010. június 15. – 10.00 óra A bejelentkezett intézményeknek/szakembereknek szóló közlemény innen , a rövid helyzetértékelés pedig innen érhető el.