Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének felhívása

A Közbeszerzések Tanácsa a közbeszerzési törvény szabályai újragondolásának előkészítése érdekében felhívással fordul a közbeszerzésekkel érintett társadalmi/szakmai szervezetekhez. A szervezetek bejelentkezését és a javaslatokat a Tanács 2010. május 20-áig várja.
A Közbeszerzések Tanácsa a közbeszerzési törvény szabályai újragondolásának előkészítése érdekében felhívással fordul a közbeszerzésekkel érintett társadalmi/szakmai szervezetekhez. A szabályozás átalakításának célja a közbeszerzések hatékonyabbá és tisztábbá tétele. A Tanács módosítási kezdeményezéséhez saját gyakorlati tapasztalatai mellett támaszkodni kíván a közbeszerzési szakemberek véleményére, és a javaslatokat széleskörű és érdemi párbeszédre alapozott műhelymunka eredményeképpen kívánja kialakítani. A társadalmi/szakmai szervezetek bejelentkezését és a javaslatokat a Tanács 2010. május 20-áig várja a titkarsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu email címen, illetve az 1024 Budapest Margit krt. 85. VIII. emelet postacímen. A Felhívás teljes szövege elérhető innen .