Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki, javasolva az ajánlatkérőknek a közbeszerzési dokumentáció térítésmentes rendelkezésre bocsátását, illetőleg a dokumentációba történő előzetes betekintés lehetőségének biztosítását.
A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki, javasolva az ajánlatkérőknek a közbeszerzési dokumentáció térítésmentes rendelkezésre bocsátását, illetőleg a dokumentációba történő előzetes betekintés lehetőségének biztosítását. Bízunk benne, hogy az elnöki tájékoztatóban foglalt javaslatokkal csökkenthetőek az ajánlattevők, és különösen a kis- és középvállalkozások közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos költségei. A tájékoztató a Közbeszerzési Értesítő 2010. évi 43. számában, 2010. április 16-án jelent meg. Az elnöki tájékoztató elérhető a „Jogalkalmazást elősegítő anyagok” menüpontban az „Elnöki tájékoztatók” almenü pont alatt, valamint a Kereső oldalon az Útmutatók, tájékoztatók keresőfelületén keresztül is.