Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Módosultak a közbeszerzési referens szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményei

2010. február 20-án hatályba lépett a közbeszerzési referens szakképesítés módosított szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló SZMM rendelet, amely a számonkérés jelenlegi struktúráját bemutató feladatsorokkal együtt elérhető a Tanács honlapján.
A közbeszerzési referens-képzések folytatására jogosult intézmények és e képzések iránt érdeklődők szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Közbeszerzések Tanácsának elnöke Tájékoztatót bocsátott ki a közbeszerzési referens szakképesítés tekintetében a Magyar Közlöny 2010. február 5-ei 14. számában kihirdetésre került módosított szakmai és vizsgakövetelményei vonatkozásában. A kapcsolódó elnöki tájékoztató a Közbeszerzések Tanácsa honlapján (www.kozbeszerzes.hu/ Jogalkalmazást elősegítő anyagok/ Elnöki tájékoztatók) és innen is elérhető. Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket arról, hogy a Tanács honlapján elhelyezésre kerültek olyan korábbi írásbeli vizsgákon használt feladatsorok és megoldásaik, amelyek a számonkérés jelenleg érvényes sémáját mutatják be a Közbeszerzési ismeretek és a Közbeszerzési vonatkozású gazdasági és pénzügyi tevékenység vizsgarészek tekintetében. A vizsgafeladatok és megoldások elérhetők a www.kozbeszerzes.hu/ Közbeszerzési oktatás/ A közbeszerzési referens-képzéshez kapcsolódó információk, segédanyagok menüpont alatt.