Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Elérhetők az irreális ajánlatok értékelésével kapcsolatos szakmai segédanyagok

Tájékoztatjuk a közbeszerzési eljárásokban résztvevőket, hogy honlapunkon elérhetők a minisztériumok, illetőleg a szakmai szervezetek által a Kbt. 86. §-a alapján a Közbeszerzések Tanácsa részére megküldött tájékoztató anyagok.
Tájékoztatjuk a közbeszerzési eljárásokban résztvevőket, hogy a Közbeszerzések Tanácsa honlapján 2010. március 8. napjától elérhetők a minisztériumok, illetőleg a szakmai szervezetek által a Kbt. 86. §-ának (8)-(9) bekezdése alapján a Közbeszerzések Tanácsa részére megküldött, a kirívóan alacsony ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatok értékelésével kapcsolatos szakmai segédanyagok. Az egyes minisztériumoktól, illetve szakmai szervezetektől beérkezett tájékoztató anyagok honlapunkon a Jogalkalmazást elősegítő anyagok menüpont, Irreális árajánlatokkal kapcsolatos tájékoztatás almenüpontjából tölthetők le, amely külön tartalmazza a minisztériumok, illetve a szakmai szervezetek által benyújtott dokumentumokat.