Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új anyagok a Közösségi Közbeszerzési Jog almenüpontban

A Közbeszerzések Tanácsa honlapjára új közösségi közbeszerzési jogi anyagok kerültek fel; az anyagokat a megújult szerkezetű Közösségi Közbeszerzési Jog almenüpontban találhatják meg az érdeklődők.
A Közbeszerzések Tanácsa honlapjára új, közösségi közbeszerzési jogi anyagok kerültek fel. Az anyagokat a megújult szerkezetű Közösségi Közbeszerzési Jog almenüpontban találhatják meg az érdeklődők. Így elérhetővé vált honlapunkon a honvédelem és biztonság területén egyes építési beruházásra, árubeszerzésre és szolgáltatásnyújtásra irányuló, ajánlatkérők által odaítélt szerződések odaítélési eljárásainak összehangolásáról szóló 2009/81/EK irányelv, továbbá a közbeszerzési eljárásokról szóló 2004/17/EK és 2004/18/EK irányelvek mellékleteinek az ajánlatkérőket tartalmazó jegyzékek tekintetében történő módosításáról szóló 2008/963/EK bizottsági határozat, valamint a NUTS létrehozásáról szóló 1059/2003/EK rendelet, illetve az azt módosító további rendeletek is. Tájékoztató jelleggel honlapunkon közzétettük a NUTS rendelet módosításokkal egybeszerkesztett változatát is.