Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új elnöki tájékoztató a hivatalos közbeszerzési tanácsadóknak

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdekelteket, hogy a Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 2009. október 1-jén hatályba lépő, a tanácsadói jogintézményt érintő módosításairól és a tanácsadók változás-bejelentési kötelezettségéről.
Az elnöki tájékoztató felhívja a figyelmet a Kbt. 2009. október 1-jén hatályba lépő, a tanácsadói jogintézményt érintő változásaira, valamint arra is, hogy a Közbeszerzések Tanácsa a tanácsadói jogintézmény súlyának fenntartása érdekében a jövőben még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a tanácsadók adatváltozás-bejelentési kötelezettségének betartatására és a kötelező tanácsadói felelősségbiztosítások folyamatos meglétére. Az elnöki tájékoztató elérhető a Jogalkalmazást elősegítő anyagok menüben az Elnöki tájékoztatók cím alatt, valamint a Kereső oldalon az Útmutatók, tájékoztatók keresőfelületén keresztül is.