Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Felmentési Útmutató

A Közbeszerzések Tanácsa módszertani tájékoztatót, Útmutatót készíttetett a közbeszerzési referens-képzés Közbeszerzési vonatkozású általános jogi ismeretek, illetve Közbeszerzési vonatkozású gazdasági és pénzügyi tevékenység vizsgarészei teljesítésének kötelezettsége alól adható felmentések elbírálásához.
A Közbeszerzések Tanácsa módszertani tájékoztatót, Útmutatót készíttetett a közbeszerzési referens-képzés Közbeszerzési vonatkozású általános jogi ismeretek, illetve Közbeszerzési vonatkozású gazdasági és pénzügyi tevékenység vizsgarészei teljesítésének kötelezettsége alól adható felmentések elbírálásához. Az Útmutató segítséget kíván nyújtani a felmentési kérelmek megítéléséhez mind a szakmai vizsgabizottságok, mind pedig a képzést szervezők, illetve a vizsgaközpontok számára azon végzettségek taxatív felsorolásával, amelyek lehetővé teszik az egyes vizsgarészek alóli mentesítést. A kapcsolódó elnöki tájékoztató a Közbeszerzések Tanácsa honlapján (www.kozbeszerzes.hu/ Ajánlások, tájékoztatók, Útmutatók/ Elnöki tájékoztatók) és innen is elérhető.