Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A kizáró okok igazolásának rendje a külföldiek tekintetében

A Közbeszerzések Tanácsa útmutatót bocsátott ki a Kbt. 63. §-ában hivatkozott igazolásokról, nyilatkozatokról, nyilvántartásokról és adatokról az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térségben letelepedett ajánlattevők, alvállalkozók és erőforrást nyújtó szervezetek vonatkozásában.

A Közbeszerzések Tanácsa a Kbt. 63. §-ában hivatkozott kizáró okok igazolásával kapcsolatosan útmutatót bocsátott ki az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térségben letelepedett ajánlattevők, alvállalkozók és erőforrást nyújtó szervezetek vonatkozásában. A közzétett adatok az Európai Bizottság honlapján megjelenő, a tagállamok által megküldött információk hiteles fordításán alapulnak. Az útmutatóhoz tartozó mellékletekben a kizáró okok hiányának igazolására irányadó nemzeti jogszabályokról szóló információkat táblázatos formában találják az érdeklődők. Az útmutató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2009. évi 80. számában és elérhető a Közbeszerzési Hatóság honlapján, a Közbeszerzés A-Z/Magyar Jogi háttér/A Közbeszerzési Hatóság útmutatói menüpont alatt, vagy innen .