Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Az éves beszámoló elfogadása

Az Országgyűlés megtárgyalta, és a 2008. október 6-i ülésén 367 igen, illetve 1 nem szavazat mellett elfogadta a Közbeszerzések Tanácsának a közbeszerzések tisztaságával és átláthatóságával kapcsolatos tapasztalatairól, valamint a 2007. január 1 – december 31. közötti időszakban végzett tevékenységéről szóló beszámolóját.
Az Országgyűlés 2008. szeptember 30-i ülésnapján tárgyalta a Közbeszerzések Tanácsának a közbeszerzések tisztaságával és átláthatóságával kapcsolatos tapasztalatairól, valamint a 2007. január 1 – december 31. közötti időszakban végzett tevékenységéről szóló beszámolóját. A plenáris ülésre azt követően került sor, hogy az illetékes bizottságok egyhangúan támogatták a beszámoló általános vitára való alkalmasságát. Az általános vitát követően a Parlament október 6-i ülésén 367 igen és 1 nem szavazat mellett döntött a Tanács éves jelentésének elfogadásáról. A beszámoló elérhető az Éves beszámolók, sajtótájékoztatók / Éves beszámolók menüben, illetve közvetlenül letölthető innen .