Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke tájékoztatót bocsátott ki az építési beruházások közbeszerzésekkel kapcsolatos részletes szabályairól szóló kormányrendeletet és a tervpályázati eljárások részletes szabályairól szóló kormányrendeletet módosító 207/2008. (VIII. 27.) Korm. rendelet megjelenéséről. Az elnöki tájékoztató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2008. évi 111. számában.
A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke ezúton hívja fel a közbeszerzésekben érintettek figyelmét arra, hogy az építési beruházások közbeszerzésekkel kapcsolatos részletes szabályairól szóló 162/2004. (V. 21.) Korm. rendelet és a tervpályázati eljárások részletes szabályairól szóló 137/2004. (IV. 29.) Korm. rendelet (a továbbiakban együttesen: Rendeletek) módosításra kerültek. A hatályos Rendeletek hozzáférhetőek a Közbeszerzések Tanácsa honlapján ( www.kozbeszerzes.hu / Jogszabályi környezet / Közbeszerzési törvény és kapcsolódó jogszabályok) hivatkozás alatt.