Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Az ÁNYK alkalmazáson keresztül megküldött irat a vonatkozó jogszabályi rendelkezés értelmében be nem nyújtottnak minősül!

Az elektronikus ügyintézés részletszabályairól szóló 451/2016. (XII. 19.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Vhr.) 2022. január 1. napján hatályba lépett módosítása kivezette az ÁNYK űrlapbenyújtás-támogatási szolgáltatást (a továbbiakban: ÁNYK).

Az Elektronikus Ügyintézési Felügyelet jogszabályi változásokról szóló tájékoztatója az alábbi link megnyitásával elérhető.

https://euf.gov.hu/anyk-kivezetes

A Vhr. 7. § (2) bekezdése alapján, az elektronikus űrlapok szabályszerű módosítása után a Közbeszerzési Hatóság és a Közbeszerzési Döntőbizottság részére az ÁNYK-n keresztül megküldött iratot be nem nyújtottnak kell tekinteni. Az így megküldött iratokat 2022. február 21-étől a Közbeszerzési Hatóság, illetve a Közbeszerzési Döntőbizottság nem fogadja el joghatályosként benyújtottnak, melyről, megfelelő formában tájékoztatást kapnak az ügyfelek.

A megszüntetett ÁNYK szolgáltatás helyett az ügyfelek kizárólagosan az iForms felületét használva tudják előterjeszteni az ügyek intézéséhez szükséges iratokat, a magyarorszag.hu, valamint a jelen honlapon elérhető új űrlapok segítségével.

A Közbeszerzési Döntőbizottság, valamint a Közbeszerzési Hatóság előtt történő elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztatások elérhetők a honlap e-ügyintézés menüpontja alatt.

https://kozbeszerzes.hu/e-ugyintezes/a-kozbeszerzesi-hatosag-kozlemenye-az-elektronikus-ugyintezesrol-/

https://dontobizottsag.kozbeszerzes.hu/e-ugyintezes/a-kozbeszerzesi-dontobizottsag-tajekoztatoja-az-elektronikus-ugyintezesrol/