Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Amit a zöld beszerzésről tudni kell

Az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ szervezésében 2013. december 11-én szakmai workshop kerül megrendezésre.

A közszféra és a vállalatok hatalmas összegeket költenek évről évre a működésükhöz szükséges termékek és szolgáltatások beszerzésére. A rendezvény célja, hogy megismertesse a beszerzési szakembereket a zöld, energiahatékony beszerzés módszereivel és előnyeivel.

A rendezvény során a résztvevők megismerkedhetnek a zöld beszerzések alapgondolatával és előnyeivel, jogszabályi kereteivel. Az Energiaklub szakmai partnerei segítségével a résztvevők elsajátítják az energiahatékony termékek és szolgáltatások kiválasztásának módszereit, valamint a zöld szempontok beillesztésének lehetőségeit a beszerzési folyamatok egyes lépcsőibe. Az előadók gyakorlati példákkal szemléltetik továbbá a zöld beszerzésekben rejlő megtakarítási potenciált is. A program a Buy Smart+ projekt honlapján elérhető .

Időpont: 2013. december 11., 9.00-16.00

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona (1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.)

Jelentkezés: 2013. december 3-ig az eszilvi@energiaklub.hu email-címen. A workshopon való részvétel ingyenes, a korlátozott létszám miatt azonban előzetes regisztrációhoz kötött.