Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A TED-adatbankba történő feladás rendje az év utolsó napján

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatja a Tisztelt ajánlatkérőket és képviselőiket az Európai Unió Hivatalos Lapjába (a TED-adatbankba) történő feladás 2014. december 31-i rendjéről.

2014. december 31-én a TED-adatbankba feladásra kerül minden olyan hirdetmény, amely kötelező hirdetményellenőrzés hatálya alá tartozik, és a hiánypótlás alapján a hiánypótolt kérelem és hirdetmény 13:30-ig megküldésre kerül, feltéve, hogy az ellenőrzési díjat megfizették, illetve nem kötelező hirdetményellenőrzés esetén, ha a kérelem és hirdetmény szintén 13:30-ig megküldésre kerül, feltéve, hogy a kérelem tartalmazza a nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy ajánlatkérő nem kér ellenőrzést, és eljárást megindító felhívás esetén kérelméhez csatolja a külön jogszabály alapján az uniós támogatásból megvalósuló beszerzések közbeszerzési jogi minőségellenőrzéséért felelős szervezet által kiállított közbeszerzési minőségellenőrzési tanúsítványt, továbbá a Kiadóhivatal nem küld hibaüzenetet a feladott hirdetmény tekintetében.