Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A módosuló Kbt. és a rendeletek tervezett szövege a Hatóság honlapján

A Hatóság honlapján ezúton teszi közzé a Kbt. módosítás Országgyűlésnek benyújtott tervezetét, a vonatkozó módosuló rendelet csomagot, közte a hirdetményminta rendelet tervezett módosításaival.

A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) és a vonatkozó rendeletek tervezetten 2013. július 1-ével hatályba lépő módosításaira való felkészülésnek a jogalkotóval egyetemben a Hatóság is kiemelt fontosságot tulajdonít. Ezért a Hatóság honlapján ezúton teszi közzé a Kbt. módosítás Országgyűlésnek benyújtott tervezetét, a vonatkozó módosuló rendelet csomagot, közte a hirdetményminta rendelet tervezett módosításaival annak érdekében, hogy a jogalkalmazók az új rendelkezéseket a felkészülés jegyében mielőbb megismerhessék. A hirdetménymintákban a változásokat sárga színnel kiemeltük a könnyebb tájékozódás érdekében.

A Hatóság felhívja a figyelmet, hogy a törvényjavaslat a zárószavazás eredményeként még változhat, amelynek következtében előfordulhat, hogy a rendeletek tartalmát is adott esetben módosítani kell az e helyütt közzétett verziókhoz képest. Hangsúlyozni kívánja a Hatóság továbbá, hogy a tervezetek közzétételének célja tájékoztatás és az alkalmazásra történő felkészülés elősegítése. Ezért a Hatóság a tervezetekkel kapcsolatosan észrevételt, módosító javaslatot nem vár, nem továbbít és nem vezet át.

A Kbt. módosítás elérhetősége az Országgyűlés honlapján:

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_adat?p_ckl=39&p_izon=11112

(A szöveg a táblázat "Irományszöveg" sorában található "szöveges PDF"-re kattintva nyílik meg)