Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

A Közbeszerzési Hatóság pályázati felhívása a Közbeszerzési Nívódíj – 2022 elnyerésére

A Közbeszerzési Hatóság nyilvános pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Nívódíj alapításáról és adományozásáról szóló 1/2018. (V. 4.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Nívódíj – 2022 (a továbbiakban: Nívódíj) elnyerésére, melynek célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

Pályázni olyan 2014. január 1. napján vagy azt követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárással lehet, melynek során a pályázó fenntarthatósági (zöld, szociális vagy innovatív) célokat előmozdító szempontokat érvényesített, és azok megvalósításra kerültek.

A pályázat három kategóriában kerül meghirdetésre, a következők szerint:
• árubeszerzés,
• szolgáltatás-megrendelés és
• építési beruházás.

A benyújtott pályázatok értékelését követően minden kategóriában legfeljebb három helyezett kerül díjazásra. A pályázaton díjazottak a Nívódíj odaítélését igazoló oklevélben, valamint emlékplakettben részesülnek.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2022. november 30.