Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Közbeszerzési Hatóság elnökének előadása az ELTE szakjogász-képzésén

A Közbeszerzési Hatóság és az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2012-ben megkötött együttműködési megállapodásának egyik eredménye, hogy az ELTE-n is megindulhatott a közbeszerzési szakjogász-képzés. A kurzusok célja, hogy a hallgatók a széles értelemben vett közbeszerzés területén gyakorlatorientált, elméletileg is megalapozott jogi és egyéb kapcsolódó ismereteket kapjanak. Az immár több éve folyó közös munka keretében a Hatóság munkatársai részt vesznek mind a tematika kialakításában, mind pedig magában az oktatásban.

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke 2016. szeptember 23-án, nagy érdeklődés mellett megtartott előadásában három fő területet érintett a tanulmányaikat idén megkezdő hallgatók előtt: a közbeszerzések alakulását 2016 első félévében, ismertette a Közbeszerzési Hatóság jogállását és feladatait, valamint felvázolta a szolgáltató hatóság jellemzőit és azt, miként valósul ez meg a Hatóság mindennapi tevékenységében. Az előadást követően az elnök hallgatói kérdésekre válaszolt.