Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

“A közbeszerzések mérnöki szemmel” konferencia- A jelentkezés lezárult

A Közbeszerzési Hatóság az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Magyar Mérnöki Kamara 2022. szeptember 8-án 09.45 és 16.00 óra között Debrecenben konferenciát tart, melynek címe “ A közbeszerzések mérnöki szemmel. A rendezvény helyszíne: a Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara székháza - Debrecen 4024, Rákóczi utca 28-32.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre.

A rendezvényre történő jelentkezés határideje: 2022. szeptember 6. 20.00 óra.

A terem kapacitására tekintettel a részvételt legfeljebb 30 fő számára tudjuk biztosítani.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig (9.45 óra), ebédszünet után és a rendezvény zárását követően.

A részletes szakmai program a jobb oldalon érhető el.

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, kérjük, hogy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Abban az esetben, ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető a jobb oldalon.