Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

"A közbeszerzések mérnöki szemmel” konferencia - Kaposvár, 2022. december 1.

A Közbeszerzési Hatóság, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Magyar Mérnöki Kamara 2022. december 1-jén 09.45 és 16.00 óra között Kaposváron konferenciát tart, melynek címe “ A közbeszerzések mérnöki szemmel”. A rendezvény helyszíne: Somogy Megyei Mérnöki Kamara - 7400 Kaposvár, Teleki u. 22.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre, a megszerezhető továbbképzési tanulmányi pontszám: 3.

A rendezvényen legfeljebb 40 fő részvételét tudjuk jelentkezésük sorrendjében biztosítani, a jelentkezés határideje: 2022. november 29. 20.00 óra.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig (9.45 óra), ebédszünet előtt és a rendezvény zárását követően.

A részletes szakmai program és a jelentkezési lehetőség a jobb oldali linken érhető el.

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, kérjük, hogy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Abban az esetben, ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető a jobb oldali linken.