Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

"A közbeszerzések mérnöki szemmel” konferencia- 2022.11.11.

A Közbeszerzési Hatóság az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Magyar Mérnöki Kamara 2022. november 11-én 09.45 és 16.00 óra között Kecskeméten konferenciát tart, melynek címe “ A közbeszerzések mérnöki szemmel". A rendezvény helyszíne: Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar, 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre.

A rendezvény helyszínén rendelkezésre álló férőhelyek beteltek, így a konferenciára történő jelentkezést lezártuk. Megértésüket köszönjük!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig (9.45 óra), ebédszünet után és a rendezvény zárását követően.

A részletes szakmai program a jobb oldalon érhető el.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető a jobb oldalon.