Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új Kbt. és a végrehajtási rendeletek

A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) módosítása a 2013.06.21-i zárószavazást követően július elsejével hatályba lép.

A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) módosítása a 2013.06.21-i zárószavazást követően július elsejével hatályba lép.  A Közbeszerzési Hatóság a törvénymódosítás, az Országgyűlés által elfogadott szövegnek megfelelően átdolgozott indokolás, valamint a szintén módosításra kerülő kormányrendeletek szövegeit a közbeszerzési eljárások szereplőinek ezúton bocsátja rendelkezésére tanulmányozás, valamint a módosítások miatt várható változásokra történő felkészülés elősegítése érdekében. A 92/2011. (XII. 30.) NFM rendeletet módosító rendelet szövege a Közbeszerzési Hatóság honlapján legutóbb közzétetthez képest nem változott.

A Hatóság felhívja a figyelmet, hogy a törvényjavaslat kihirdetésre került a Magyar Közlönyben a mai napon (2013.06.28.). Továbbra is hangsúlyozza a Hatóság, hogy a tervezetek közzétételének célja tájékoztatás és segítség nyújtása az alkalmazásra történő felkészüléshez. Erre, valamint a zárószavazásra tekintettel a Hatóság a jogszabályok szövegeivel kapcsolatosan egyéb észrevételt, módosító javaslatot továbbra sem vár, nem továbbít és nem vezet át.