Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] 2015. július 1. Közszolgálati Tisztviselők Napja

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatja a Tisztelt Érdekelteket, hogy 2015. július 1-je munkaszüneti nap a Közbeszerzési Hatóság minden szervezeti egysége, valamint a Közbeszerzési Döntőbizottság számára [ld. közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdés].

Fentieknek megfelelően a Hirdetményellenőrzési Főosztály ezen a napon nem tart ügyfélfogadást, továbbá nem végez hirdetményellenőrzési tevékenységet, és a Közbeszerzési Értesítő sem jelenik meg.

A Hirdetményellenőrzési Főosztály felhívja a Tisztelt ajánlatkérők és képviselők figyelmét, hogy a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet szerinti hirdetményellenőrzésre, hirdetmény közzétételére és hirdetmény feladására vonatkozó, munkanapban megállapított határidőket a 2015. július 1-jei munkaszüneti napra tekintettel kell számítani.

A Hirdetményellenőrzési Főosztály tájékoztatja továbbá a Tisztelt ajánlatkérőket és képviselőket, hogy az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) folyamatosan üzemel és korlátozás nélkül elérhető ezen a napon is.