Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] 2013. november 5. - Közbeszerzési aktualitások konferencia

A konferencia a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság szakmai támogatásával a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében kerül Debrecenben megrendezésre.

A konferencia a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság szakmai támogatásával a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szervezésében kerül megrendezésre.

A rendezvény elsődleges célja, hogy egy helyen és egy időben vonultassa fel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság vezetőit, neves szakembereit, továbbá a közbeszerzéssel érintett szervezeteket, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalról. A rendezvény célja továbbá az interaktivitás, melynek megfelelően a rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik megvitatni a közbeszerzési tárgyú kérdéseiket, közbeszerzési tapasztalataikat, továbbá a  törvényalkotásra vonatkozóan javaslatokat tehetnek, az érintett szakértők bevonásával.

Időpont:
2013. november 5. (kedd) 10.00-14.30

Helyszín:
Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem (Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.)


A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. További információ, valamint a jelentkezési lap elérhető itt .