Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Összefogás a rászoruló gyermekek javára

Az elmúlt évek hagyományait követve, a Közbeszerzési Hatóság munkatársai ismét adományokat juttatnak el a határon túli gyermekek részére.
A Közbeszerzési Hatóság harmadik alkalommal gyűjtött adományokat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyik gyermekotthonának. Ez alkalommal a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központ növendékei örülhetnek a felajánlásoknak. Az intézmény árva, és hátrányos helyzetű gyermekeknek ad otthont, ahol tanításukkal, vallási és erkölcsi nevelésüket is biztosítani kívánják. Az itt nevelkedő gyermekek mindennapi életéhez szükséges eszközök és ruhák mind adományokból származnak.
A kezdeményezéshez ez alkalommal is rengeteg munkatárs csatlakozott, így az adventi időszak alatt szervezett gyűjtés során több zsák higéniás eszköz, ruha és játék gyűlt össze a határon túli gyermekek részére. Az adományok, a pasaréti templom ferences rendi atyája, Kálmán Peregrin áldását követően január 17-én indulnak útjukra Tusnádfürdőre.
A Közbeszerzési Hatóság munkatársainak kezdeményezésére született összefogás idén sem zárul le a karácsonyi időszak végével, ugyanis a dolgozók a tavaszi-nyári időszakban ismét összefognak, hogy örömet szerezzenek a nélkülöző gyermekek számára.
KH_áldás_015.JPG KH_áldás_056.JPG KH_áldás_039.JPG KH_áldás_044.JPG KH_áldás_050.JPG KH_áldás_032.JPG

2019.01.19. KH jótékonyság 2