Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Tájékoztatás az egyes közösségi hirdetmények esetében elmaradt állapotváltásról

Az Európai Unió Kiadóhivatalának (Kiadóhivatal) tájékoztatása szerint a TED hirdetménykezelő rendszerében előre tervezett karbantartás volt 2018. december 12-én 14 óra és 15 óra 30 között. A karbantartás során fellépett váratlan technikai probléma miatt azonban a karbantartás több mint egy napig tartott.

A hiba miatt a 2018. december 10-12. között feladott néhány hirdetmény esetében a TED hirdetménykezelő rendszerében a hirdetmények állapotváltása nem történt meg, ezért ezekben az esetekben annak ellenére, hogy a hirdetmény a TED-en megjelent, továbbra is a közzétételre vonatkozó „folyamatban” állapot rögzült, ezért sem az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszerben, sem az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben nem tudott módosulni ezekben az esetekben a hirdetmények státusza.

A Kiadóhivatal tájékoztatása szerint a Kiadóhivatal szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán, azonban a hiba megszüntetésének várható időpontját nem tudják előre közölni.

Az okozott kellemetlenségekért - a Kiadóhivatal nevében is - ezúton kérünk elnézést az érintettektől.