Közbeszerzési Hatóság

Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a közbeszerzési és jogorvoslati eljárások elektronikus úton történő lefolytatásával kapcsolatos kérdésekről.

Új elnöki tájékoztató jelent meg

Elérhető az építési beruházásokkal kapcsolatos közbeszerzésekben az ajánlatkérő által kötelezően használandó elektronikus közbeszerzési költségvetési kiírási program megjelenéséről szóló elnöki tájékoztató

Külföldi közbeszerzési lehetőség vállalkozásoknak

A Közbeszerzések Tanácsa az ITD Hungary-val együttműködve 2009. december 3-án tréninget szervez a magyarországi vállalkozások külföldi közbeszerzési eljárásokban való sikeresebb részvételének elősegítése céljából.

Elérhető a Tanács 2008. évi beszámolója

Ezúton tájékoztatjuk honlapunk látogatóit, hogy az Országgyűlés 2009. október 26-án elfogadta a Közbeszerzések Tanácsa 2008. évről szóló beszámolóját. Az elfogadott jelentés – a korábbiakhoz hasonlóan – elérhető az „Éves beszámolók és egyéb tájékoztatók” menüpontban.

Dr. Bakonyi József a Közbeszerzések Tanácsa új elnöke

A Közbeszerzések Tanácsa 2009. október 28-ai ülésén dr. Bakonyi József tanácstag urat választotta meg a Tanács elnökévé, tekintettel arra, hogy a feladatot eddig ellátó Berényi Lajos úr mandátuma ezzel a nappal lejárt.