Közbeszerzési Hatóság

Új útmutató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa új útmutatót bocsátott ki a közbeszerzési szerződések módosításával és teljesítésével kapcsolatos egyes kérdésekről.

Pályázati felhívás a Nemzetközi és Oktatási Főosztályra

A Közbeszerzések Tanácsa Titkársága pályázatot hirdet a Nemzetközi és Oktatási Főosztály keretén belül jogi tanácsadó munkakör betöltésére. A pályázat beadási határideje: 2010. május 31. További információ elérhető honlapunkon a Közbeszerzések Tanácsa menüpont Álláshirdetések almenüpontban.

Az átláthatósági biztosi kérelmek benyújtásáról

Elérhetőek a Tanács honlapján az átláthatósági biztosok nyilvántartásába történő jelentkezéssel összefüggésben kidolgozott, letölthető segédanyagok (tájékoztató és kérelem-minta) a „Jegyzékek és kapcsolódó dokumentumok” menüpont „Átláthatósági biztosok” almenüpontjában.

A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének video-üzenete

A Közbeszerzések Tanácsának Elnöke videó-üzenettel hívja meg a közbeszerzésekkel érintett szakmai/társadalmi szervezeteket a közbeszerzési törvény átalakításának műhelymunkájában való részvételre.

Pályázati felhívás a Nemzetközi és Oktatási Főosztályra

A Közbeszerzések Tanácsa Titkársága pályázatot hirdet a Nemzetközi és Oktatási Főosztály keretén belül oktatási ügyintéző munkakör betöltésére. A pályázat beadási határideje: 2010. május 21. További információ elérhető honlapunkon a Közbeszerzések Tanácsa menüpont Álláshirdetések almenüpontban.

A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének felhívása

A Közbeszerzések Tanácsa a közbeszerzési törvény szabályai újragondolásának előkészítése érdekében felhívással fordul a közbeszerzésekkel érintett társadalmi/szakmai szervezetekhez. A szervezetek bejelentkezését és a javaslatokat a Tanács 2010. május 20-áig várja.

Sajtószoba a Közbeszerzések Tanácsa honlapján

Új menüponttal gazdagodott a Tanács honlapja. Az első itt megjelenő közlemény a Közbeszerzések Tanácsa elnökének, dr. Bakonyi Józsefnek a közbeszerzés rendszerével kapcsolatos helyzetértékelése.

Az átláthatósági biztosi nyilvántartás vezetéséről

Kihirdetésre került az átláthatósági megállapodásról és az átláthatósági biztosok nyilvántartásának vezetéséről szóló Kormányrendelet, amelynek az átláthatósági biztosi nyilvántartás vezetésére vonatkozó szabályai 2010. május 15-én lépnek hatályba.

Pályázati felhívás a Közbeszerzési Döntőbizottságra

A Közbeszerzések Tanácsa pályázatot hirdet a Közbeszerzések Tanácsa Döntőbizottsága keretén belül jogi végzettséggel rendelkező közbeszerzési biztos munkakör betöltésére. A pályázat beadási határideje: 2010. június 10. További információ elérhető honlapunkon a Közbeszerzések Tanácsa menüpont Álláshirdetések almenüpontban.