Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Az átláthatósági biztosi kérelmek benyújtásáról

Elérhetőek a Tanács honlapján az átláthatósági biztosok nyilvántartásába történő jelentkezéssel összefüggésben kidolgozott, letölthető segédanyagok (tájékoztató és kérelem-minta) a „Jegyzékek és kapcsolódó dokumentumok” menüpont „Átláthatósági biztosok” almenüpontjában.
A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény 11/A. §-ának (5) bekezdése értelmében az átláthatósági biztosi tevékenységet végző személyek nyilvántartását a Közbeszerzések Tanácsa vezeti. Tájékoztatásul jelezzük, hogy az átláthatósági biztosok nyilvántartásába történő jelentkezéssel összefüggésben kidolgozott, letölthető segédanyagok (tájékoztató és kérelem-minta) honlapunkon a „Jegyzékek és kapcsolódó dokumentumok” menüpontban elhelyezett „Átláthatósági biztosok” almenüpontban közzétételre kerültek. Kérjük, hogy a tisztelt Kérelmezők írásbeli kérelmeiket a közzétett Tájékoztató és formanyomtatvány segítségével (annak kitöltésével és a szükséges dokumentumok csatolásával) állítsák össze. A nyilvántartásba vétellel összefüggő egyéb információk a hivatkozott menüpontból szintén elérhetőek.