Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Honlapon történő közzététel

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a Közbeszerzések Tanácsa honlapján történő közzététellel kapcsolatosan, a honlappal nem rendelkező ajánlatkérők számára a Kbt.-ben előírt egyes dokumentumok megjelentetése tárgyában. Honlapunkon e dokumentumok új menüpontban lesznek elérhetők a szükséges fejlesztések elvégzését követően.
A Közbeszerzések Tanácsa elnöke – a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények megküldésének és közzétételének részletes szabályairól, a hirdetmények ellenőrzésének rendjéről és díjáról, valamint a Közbeszerzési Értesítőben történő közzététel rendjéről és díjáról szóló 34/2004. (III. 12.) Korm. rendelet 34/A. §-ának rendelkezéseivel összhangban – tájékoztatót bocsátott ki a Közbeszerzések Tanácsa honlapján történő közzététellel kapcsolatosan, a honlappal nem rendelkező ajánlatkérők számára a Kbt.-ben előírt egyes dokumentumok megjelentetése tárgyában. Honlapunkon e dokumentumok új menüpontban lesznek elérhetők (ld. Ajánlatkérői publikációk ) a szükséges fejlesztések elvégzését követően. E menüpontban megtalálható a dokumentumok megküldéséhez használandó excel mintatáblázat , valamint közvetlenül letölthető a tájékoztató is.