Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Elnöki tájékoztató az ajánlatkérői listával kapcsolatos teendőkről

A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke tájékoztatót bocsátott ki az ajánlatkérők listájára történő bejelentkezésről, az adatokban bekövetkezett változásokkal, pontosításokkal összefüggő értesítésről. Az elnöki tájékoztató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2009. évi 31. számában.
A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke tájékoztatót bocsátott ki az ajánlatkérők listájára történő bejelentkezésről, az adatokban bekövetkezett változásokkal, pontosításokkal összefüggő értesítésről. Az elnöki tájékoztató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2009. évi 31. számában. A tájékoztató tartalmazza az ajánlatkérői bejelentkezéssel illetve az ajánlatkérői lista felülvizsgálatával és folyamatos karbantartásával összefüggő teendőket. A bejelentkezésekhez és a változásokról szóló értesítéshez használandó formanyomtatványok a tájékoztató mellékleteit képezik, melyek kitölthető formában elérhetőek innen .