Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Publikus Core

ÁNYK-n keresztül történő elektronikus ügyintézés

Az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény (Ákr.) 2018. január 1-i hatálybalépésére, valamint az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési tv.) 108. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Közbeszerzési Hatóság tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a feladat- és hatáskörébe tartozó ügyeknek, valamint a jogszabály alapján biztosítandó szolgáltatásai igénybevételéhez, lemondásához vagy módosításához szükséges ügyek (együttesen: ügy) elektronikus intézését a Közbeszerzési Hatóság az alábbiak szerint biztosítja.

Az ügyfelek elektronikus kapcsolattartása a Közbeszerzési Hatósággal:

A Közbeszerzési Hatóság az elektronikus ügyintézés érdekében az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) keretprogramba telepíthető, (.JAR) kiterjesztésű elektronikus űrlapokat rendszeresít az ügyfelek részére, amelyek közvetlenül letölthetők a Közbeszerzési Hatóság honlapjáról.

Az űrlapok kitöltéséhez és beküldéséhez szolgáló ÁNYK keretprogram a Nemzeti Adó- és Vámhivatal weboldalán letölthető, az alábbi linkről:

https://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvany_apeh/keretprogramok/abevjava_install.html.

A Közbeszerzési Hatóság egyes szervezeti egységei számára önálló Hivatali Kapuk kerültek létesítésre, az ügyintézéshez szolgáló elektronikus űrlapok pedig a Közbeszerzési Hatóság egyes szervezeti egységeihez tartozó ügyköröknek megfelelően kerültek kialakításra, az alábbiak szerint.